lauantai 18. helmikuuta 2023

Asiat pitää hoitaa kohti parempaa valkoista tulevaisuutta ehdoilla kullakin leveysasteella on omanlaisensa D-vitamiinin tarpeet: Seppo Lehto eduskuntaan tuellanne Herran siunausta kaikille ajatteleville, mustit kenneliin ja musta tulevaisuus pysyköön Mustassa Afrikassa

Valkoinen vaihtoehto Suomelle on aina paras vaihtoehto Seppo Lehto eduskuntavaaliehdokas
https://Valkoinen-vaihtoehto-Tampere.blogspot.com


Asiat pitää hoitaa kohti parempaa valkoista tulevaisuutta ehdoilla kullakin leveysasteella on omanlaisensa D-vitamiinin tarpeet:

https://Seppo-Lehto-kansanedustajaksi.blogspot.com

Seppo Lehto eduskuntaan tuellanne Herran siunausta kaikille ajatteleville, mustit kenneliin ja musta tulevaisuus pysyköön Mustassa Afrikassa Musta-tulevaisuus.blogspot.com


Ilmavoimien yleistunnus eduskuntavaaleissa eduskuntavaaliehdokas Seppo Lehdon vaalitunnuksena
https://Hakaristi-1.blogspot.com

Kansanedustajaehdokas Tampere Lehto Seppo
https://Kansanedustaja-Tampere.blogspot.com


--------------------

Uskonnoista, kulteista: Islam ja pedofiilit kytkös koraanissa ja suhtatuminen lapsimorsiamiin? Hyvä kysymys on tabu valtionsyyttäjille. Koraanin muhammed profeetta ei kuulu arvoihimme. Pitäkäämme mieluummin arvomme joko kristillisinä tai ateistisina, kuin antaudumme meidän yhteiskuntamme arvojen ja kulttuurin rappiolle, joissa ihmisten silpominen on hyväksyttävää ymv.

-----

Tukea Seppo Lehdon oikeusmurhan uudelleenkäsittelyyn ja kelvottomien tuomarien, syyttäjien virkakastrointiin ja virasta potkimisiinsa.


Turvallisempi valkoisempi tulevaisuus parempi suunta kansakunnalle suomalaisin arvoin suomalaisten perusoikeuksia ja oikeusturvaa arvostaen vaalien?

-----------------

https://eduskuntavaalit-muutosta-tarvitaan.blogspot.com/

----------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti